Aktivnosti kroz igru uveli smo zbog saznanja da se kroz igru uči najbolje.

U opuštenom i kreativnom ambijentu deca se uspešno snalaze u učenju.

IGRA, ZABAVA, RELAKSACIJA

Nema ništa važnije od grupe ljudi koja ima sposobnost da radi zajedno, zabavi se i relaksira. Na kraju dana zabava nam omogućuje da se opustimo, odmorimo i prpremimo za aktivosti koje dolaze sa novim danom.

Aktivnosti kroz igrice koje organizujemo deci u kampu pomažu im da izgrade timski rad, poboljšaju odnose sa drugima i da sarađuju u pozitivnom i produktivnom pravcu.

Ali da ne zaboravimo: IGRA & ZABAVA su na prvom mestu.

Ovakve aktivnosti pomažu deci da razviju bolji odnos sa drugom decom, uče ih rešavanju problema, ubrzavaju kreativno razmišljanje i poprave komunikaciju.

IGRE I AKTIVNOSTI

Na daleko čuvena fudbalska utakmica IGRAČI protiv TRENERA & RODITELJA je samo deo naše vesele atmosfere. Da se ne zaboravi, trenutni rezultat je 12:10 za TRENERE & RODITELJE 😉

LOV NA TROFEJE je uzbudljiva igra koja približava sportski stil života igračima. Kroz pronalaženje odgovora i predmeta koji su povezani sa sportskim stilom života, igrači kroz timski rad shvataju kako izgleda život vrhunskih sportista.

ESCAPE ROOM – BEG OD ZOMBIJA – Igra razvija kreativan timski rad. Rešavanjem problema pod pritiskom i kroz učenje o liderstvu svi se dobro zabavljamo.

DEČIJA POSLA – konačno deca imaju mogućnost da kroz svoju kreativnost stvore društvenu igru uz koju ćemo svi ludo da se zabaljamo.

I da ne zaboravimo: IGRA & ZABAVA su na prvom mestu!