Letnji teniski kamp EVOLUTION 2020.: OBAVEŠTENJE

23.07.2020.

Draga deco i roditelji,

svega, hvala vam na ukazanom poverenju i vašoj posvećenosti da budete deo našeg velikog kampa. To nam daje potvrdu da sav naš trud i rad imaju smisla.

Zdravlje i sigurnost malih sportista nam je na prvom mestu. Takođe, iz razloga donetih mera Vlade Republike Srbije nismo u mogućnosti da sprovedemo trenažni proces na način na koji mislimo da bi trebalo raditi sa decom. I pored više od 60 prijavljenih igrača, vođeni idejom da je zdravlje i sigurnost na prvom mestu, obaveštavamo vas da je Letnji Teniski Kamp 2020. otkazan.

Molimo vas, čuvajte se i trenirajte u skladu sa propisanim bezbedonosnim merama i nadamo se da se već sledećeg leta ponovo viđamo.

Sportski pozdrav,

EVOLUTION LETNJI TENISKI KAMP

Letnji teniski kamp EVOLUTION 2020.

Zlatibor će i ovog leta biti omiljeno mesto mladih tenisera. U periodu od 2. avgusta do 16. avgusta održava se letnji teniski kamp EVOLUTION 2020.

Kamp je namenjen deci uzrasta od 8. do 18. godina, bez obzira na nivo igranja. U prelepoj prirodi Zlatibora i na čistom vazduhu, svakodnevno se održavaju dva treninga u trajanju od 90 minuta i jedan trening fizičke pripreme.

Dva osnovna programa tokom letnjeg teniskog kampa su:

• Evolultion kids tennis, za devojčice i dečake do 10. godine,

• Evolution performance tennis, za uzrast od 11. do 18. godine.

Letnji kamp traje dve nedelje, s tim što je moguće odabrati i jednu nedelju. Termini smena su od 2. avgusta do 9. avgusta i od 9. do 16. avgusta. Tokom trajanja kampa, u Srbiji se igraju dva velika međunarodna turnira. Ukoliko deca budu zainteresovana, postoji mogućnost da igraju na turnirima kao tim.

Kako teniski kamp postoji od 2002. godine, kroz njega je prošlo mnogo igrača različitih nacija. Najbolji juniori sveta su se usavršavali i postizali odlične rezultate, što pokazuje koliko je važan stručan nadzor i pravilna edukacija dece u tenisu.

Smeštaj i prevoz

Za sve učesnike kampa, obezbeđen je smeštaj u konačištu Zlatni dvor, u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima. U okviru smeštaja obezbeđeni su redovni obroci (doručak, ručak i večera) koji uključuju jela iz srpske nacionalne kuhinje.

Prevoz za igrače je organizovan na relaciji Beograd – Zlatibor 2. avgusta 2020., kao i Zlatibor – Beograd 16. avgusta 2020. godine.

Kontakt za sve dodatne informacije o kampu: Dejan Vukojičić, 063/7 555 006, email: info@evolutionitabelgrade.com.

Pridruži se letnjem kampu i oseti kako izgleda život profesionalnih tenisera. Budi i ti deo pobedničkog EVOLUTION TIMA.