Bio je ovo 17. po redu EVOLUTION LETNJI TENISKI KAMP, internacionalni kao i svih ovih godina.

U prelepom okruženju na Zlatiboru, ugostili smo igrače iz raznih delova sveta. Stigli su iz Kanade, Švedske, Velike Britanije, Nemačke, Austrije, Crna Gore i Makedonije. Svojim kulturama obogatili su sve nas i kamp učinili sjajnim mestom za igru i druženje.

Letnji teniski kamp je ugostio preko 50 igrača različitog nivoa i uzrasta. Od malih sanjara, igrača koji vole da igraju i stiču nova prijateljstva, do igrača sa ozbiljnim internacionalnim iskustvom i rangom. Podjednako su nas obradovali i novi drugari, kao i oni koji već godinama odrastaju sa nama. Pokazali su sjajno gostoprimstvo i nove drugare upoznali sa kulturom kampa. Takođe, predstavili su im pravila, naše ideje o tenisu i naravno, neizostavne šale.

Svi su naporno radili od jutra do sna. Teniski treninzi su ih učili igri, a fizička priprema učinila ih je moćnijim.
Slobodno vreme iskoristili su da se sjajno zabave.

Igrači su učili o stilu života teniskih profesionalaca: o ishrani, organizaciji kalendara takmičenja, upoznavanju sa novim drugarima, boljoj komunikaciji i lepim manirima. I da ne zaboravimo: svima su izmamili osmehe svojom veselošću, dosetkama i pogledima na svet 🙂

NOVI DRUGARI & PARTNERI

Od 2019. godine, novi partner EVOLUTION LETNJEG TENISKOG KAMPA je konačište “Zlatni dvor”. Sjajno su nas ugostili i ispunjavali sve naše želje i prohteve. Hrana je bila odlična, baš kao i njihovo srdačno gostoprimstvo. Lepo je imati takve drugare jer uz njih možeš mnogo više da postigneš.

STRUČNI TIM

Uspostavili smo i saradnju sa sjajnim timom VUVELUDA i njihovim programom fizičke pripreme.
Na čelu tima nalazi se profesor Miljan Grbović, osvajač Zlatnih Olimpijskih medalja i Evropskih prvenstava.
Iako je uspešan trener naših najboljih tenisera, priznao je da najviše voli da radi sa malim igračima.

Bilo nam je veliko zadovoljstvo i čast družiti se sa svima vama.

BRAVO DECO!

HVALA VAM NA SJAJNOM LETU I DIVNIM USPOMENAMA 🙂