EVOLUTION LETNJI TENISKI KAMP

Teniski kamp je pravi ambasador sporta, tenisa i snažne sportske kulture. Postignuća naših igrača pretvorena su u herojske priče. Priče o malim igračima koji rastu u velike sportiste. To ja tajna o kojoj se priča širom sveta.

Uspesi naših tenisera postavljaju nas na vrh teniskog sveta. Naši igrači igraju za Davis cup i Fed cup timove. Postali su sam krem svetskog tenisa, pozicioniravši se u TOP 100 ATP i TOP 100 WTA. Bili su No.1 juniorski igrači sveta (ITF rang lista), a takođe i najbolji igrači u Evropi ( rang lista Tennis Europe). Iza njihovog uspeha postoji tajna priča o teniskom kampu i mi smo spremni da je podelimo sa Vama.

Pridruži nam se i saznaj tajnu.

Oseti život profesinalnih tenisera. Prepoznaj snagu svoga karaktera, strast i upoznaj svoju istrajnost na svom teniskom putu.

EVOLUTION LETNJI TENISKI KAMP postoji od 2002. godine. Možemo se pohvaliti da su kroz kamp prolazili igrači različitih nacija i različitih nivoa igranja. Sa nama su trenirali i usavršavali se najbolji juniori sveta na svom putu dostizanja uspeha. Svi naši dragi kamperi postizali su svoje najbolje teniske rezultate posle treniranja i boravka u kampu. Svi teniseri u kampu imaju 1.209.600 sekundi sportske i teniske edukacije, upoznavanja novih drugara, druženja, 64.800 prilika da unaprede svoje veštine, dožive nova iskustva i spoznaju sebe.

MESTO GDE SE STVARAJU PRIJATELJSTVA

U prirodi ljudi jeste da su povezani i da imaju svoj mali svet. Naš teniski kamp jeste mali svet u kome se skupljaju deca sa svih strana sveta. Svojom raznolikošću kultura svi polaznici donose internacionalni duh i obogaćuju jedni druge. Naš kamp usmeravamo ne samo u pravcu tenisa, već prepoznavanja kvalitetnih raznolikosti koja postoje na našoj planeti. Kamp povezuje igrače, povezuje ljude i svojim kompletnim okruženjem stvara svet boljih ljudi. I mi smo ponosni na to.

ZAŠTO LETNJI TENISKI KAMP?

Novonastala situacija je značajno izmenila naše živote. Naše rutine, životna zadovoljstva i uživanje u druženju sa drugima polako se vraćaju na mesto gde su i bili. Život se nastavlja. LETNJI TENISKI KAMP ovog leta biće pravo mesto gde možete pripremiti telo i um za naredne teniske i školske izazove.

Multidisciplinarni pristup programa u kampu omogućuje detetu da spremno dočeka nastavak sezone. Rad na teniskom terenu i van terena u prirodnim lepotama Zlatibora kreira raznovrsnost aktivnosti neophodnih za dostizanje forme.

Sportski režim života omogućuje deci da se vrate svojim životnim rutinama. Takođe, omogućuje da se uspostavi životna disciplina koja će im omogućiti da nastave sa redovnim aktivnostima kada se vrate kući.