Politika privatnosti i uslovi korišćenja

Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo njenoj zaštiti. Molimo vas pročitajte ovu Politiku privatnosti kako bi saznali koje lične podatke možemo prikupiti i kako se oni mogu koristiti.

 

GDPR i Politika privatnosti

Opšta uredba o zaštiti podataka (GDPR) je propis u zakonodavstvu EU koji štiti lične podatke i privatnost u EU i EEA, a takođe i izvan područja EU i EEA. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike zaštite privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika zaštite privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike biće objavljen na ovom sajtu.

Veb stranicu Evolution ITA Belgrade možete posetiti besplatno i bez ikakvih obaveza o dostavljanju vaših ličnih podataka. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku ili e-mail, potrebno je ostaviti e-mail adresu. Napominjemo da mi ne prodajemo niti prosleđujemo drugim licima vaše privatne podatke.

 

Otkrivanje informacija i usluge trećih strana

Prilikom pristupanja web stranici, mogu se prikupiti određene informacije, kao što su vaša IP adresa, vrsta operativnog sistema, vrsta pregledača, referencirana veb lokacija, stranice koje ste pregledali i datumi /vreme kada ste pristupili veb stranici. Ove informacije služe za statističke analize o posetiocima i obrascima saobraćaja. Takođe, mogu se odnositi i na treće strane, za potrebe određenih servisa, kao što su Google Analitics, Facebook, YouTube i određeni programi čiji smo članovi.

Svaka treća strana može koristiti vaše privatne podatke u skladu sa njihovim privatnim politikama i politikom kolačića. Ovde možete pogledati nekoliko takvih linkova.
Google Privacy policy: policies.google.com/privacy
Privacy Policy Personal Data Protection – Sendinblue: www.sendinblue.com
Facebook Privacy policy: www.facebook.com/about/privacy/update/printable
Youtube Privacy policy: www.youtube.com/howyoutubeworks/policies/

 

Privacy Policy, photo Shutterstock

 

Kontakt forma

Evolution ITA Belgrade vebsajt može tražiti vaše lične podatke u određenim situacijima.
Na primer, ukoliko želite da nam pošaljete poruku koristeći kontakt formu na veb stranici, ili da nam pošaljete e-mail, potrebno je ostaviti e-mail adresu.

Kolačići

Evolution ITA Belgrade vebsajt koristi samo kolačiće koji su neophodni za njegovo funkcionisanje. Kolačići su male tekstualne datoteke, smeštene na disku određeno vreme. Pomažu sajtovima da pružaju bolje korisničko iskustvo i identifikuju karakteristike i interese posetilaca. Kolačići su sigurni, ali možete ih onemogućiti na veb stranicama u vašem pregledaču. Međutim, bez njih možda nećete moći uvek u potpunosti da koristite sadržaj veb stranice. Pristupom veb stranicama slažete se da se politika kolačića primenjuje svaki put kada pristupite veb sajtu, bez obzira na uređaj koji koristite. Više informacija o kolačićima i kako ih onemogućiti možete pročitati ovde.

Spoljni linkovi

Sa Evolution ITA Belgrade veb stranice mogu voditi linkovi ka drugim veb stranicama. Obično se koriste da bi ste saznali dodatne informacije o programima, turnirima, sponzorima, partnerima, ili različitim subjektima koji se pominju u objavljenom sadržaju.
Ne snosimo odgovornost za njihovu privatnu politiku i politiku kolačiča, kao i sadržaj na ovim veb stranicama.

Autorsko pravo

Objavljeni sadržaj i fotografije ne mogu se koristiti, ponovo upotrebljavati, kopirati i ugrađivati bez pismenog odobrenja autora Evolution ITA Belgrade veb stranice. Sadržaj može imati informacije o temama ili osobama, koje su povezane linkovima ka određenim veb stranicama.

Kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite putem e-maila: info@evolutionitabelgrade.com